Webinar: Haal het beste uit je kind

‘Een growth mindset is dé sleutel tot verandering, persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen’ stelt Ilse Vande Walle – auteur van ‘Haal het beste uit je kind’ We leren onze kinderen zo vaak dat er maar één oplossing is voor een hindernis. Die oplossing kan voor tien kinderen goed werken, terwijl het elfde kind tegen een muur botst. Heeft dat elfde kind dan een probleem?

Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

‘Een growth mindset is dé sleutel tot verandering, persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen’ stelt Ilse Vande Walle – auteur van ‘Haal het beste uit je kind’
We leren onze kinderen zo vaak dat er maar één oplossing is voor een hindernis. Die oplossing kan voor tien kinderen goed werken, terwijl het elfde kind tegen een muur botst. Heeft dat elfde kind dan een probleem?
Wel als je focust op het eindproduct in plaats van op het proces. Wel als je onderweg alleen ziet wat niet werkt. Wel als je alle kinderen op dezelfde manier in de wereld wilt doen passen en niet kijkt naar hoe de wereld beter bij je kind kan passen.
Haal het beste uit je kind gaat over veerkracht. Over vaardigheden aanleren die je helpen om hindernissen te nemen. Over hoe je kijkt naar jezelf, de anderen en de wereld vanuit een growth mindset. Over omgaan met falen en uitdagingen op een manier die werkt, ook voor het elfde kind.’
In samenwerking met uitgeverij Lannoo en VCOK.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Zo Okt 15
Locatie

Aalter 9880 Vijfringenstraat Feestterrein Hageland

Zo Okt 22
Locatie

Landegem 9850 Stationsstraat 19 SPORTHAL LANDEGEM

Zo Okt 08
Locatie

Bellem 9881 Bellemdorpweg Bellem Dorp